Registrace | Zapomenuté heslo?

Hledání

Rubriky

Datum: 09.09.2015 | Autor: Jan Bělka | Přečt.: 5400x | Hodn.: 1,80 z 5 | Rub.: Názory

Já #nepřijímám!

Do Evropy se valí zástup běženců, média nás masírují srdceryvnými záběry a Evropská Unie v čele s Německem se tváří, jako by byla naše povinnost se o všechny nebohé migranty postarat.

Ne! Není to naše povinnost! Jako táta mám strach z toho, co vidím v ulicích měst, která již svou bitvu o bezpečný život svých původních obyvatel prohrála. Jakkoliv se může zdát, že naše výchova a morálka nám velí se o všechny imigranty postarat, já tuto povinnost vůbec necítím. 

Ptám se, proč země, jako Saudská Arábie, Spojené arabské emiráty a další, převážně muslimské země, nepřijaly ani jednoho "uprchlíka". A mají plná ústa nutnosti, aby EU přijala jejich souvěrce a přizpůsobila se jim.

Bojím se islámu, bojím se projevů jeho vyznavačů a bojím se o klid v našich ulicích. A strach je to oprávněný, protože islám, jako ideologie už dokázal, že s jinověrci či bezvěrci nemá slitování. Nenechám si namluvit, že se jedná o náboženství míru, když denně se na mě valí ze světových médií řada zvěrstev, které jsou ve jménu islámu denně páchána.

Budu asi nazván xenofobem a rasistou, takže těm samozvaným soudcům vzkazuji, že nemám problém s žádnou rasou ani s národností a ani s vírou, vycházím s cikány, s vietnamci, s ukrajinci i s araby, se žlutými, černými i s bílými. Toleruji a ctím city a víru křesťanů, židů, vyznavačů Hare Krišna a čehokoliv jiného, byť by to byli rytíři řádu Jedi a chápu a ctím i duchovno muslimů. V kostele smekám, v mešitě bych chodil bos a choval se dle jejich pravidel. Ale mám problém s ideologií, která říká, že jako bezvěrec jsem druhem podřadným a zavrženíhodným. Mám problém s tím, že moje žena a dcera jsou podle islámu tvory méněcenými.

To, co se k nám žene nejsou uprchlíci před válkou, to je invaze, a obávám se, že řízená a dobře promyšlená. A nechápu jednání evropských politiků, že toto dosud neprohlédli. Ano, jsou mezi nimi skutečně lidé, kteří prchají z důvodů ohrožení života, ale nelze paušálně přijmout všechny. Jednoznačným důkazem je fakt, že valná většina z nich nemá žádné doklady a tudíž nelze zjistit odkud pocházejí a jaké pohnutky je vedou k tomu, aby se na takovou cestu vydali. Pokud bych já, jako občan EU bez patřičných dokladů dojel někam na blízký východ, nebo do USA, budu bez milosti vrácen nebo uvězněn. Tak proč nám káží, že my bychom to dělat neměli? 

Takže #nepřijímám paušálně všechny, přijímám ty, kteří prokáží, že v jejich domovině jde jim a jejich rodinám o život a důkazní břemeno je na jejich straně.

Howg!

   
Hodnocení článku: 1,80 z 5

Komentáře

Komentovat mohou jen registrovaní uživatelé ...

Přihlásit se

Registrace

Zapomenuté heslo?

Aktuality

01.08.2011

Pokud máte amatérskou kapelu a chcete se prezentovat na internetu, mohla by Vás zajímat následující nabídka.

Více ...

Zobrazit všechny aktuality ...

Grafika a PHP kód ©2011 Jan Bělka

Zásady ochrany osobních údajů